Liten penis

Spørsmål

jeg lurer på hva som kan gjøres om man har for liten penis. penis måler ca 1,5 cm i slapp tilstand (kun penishode vises i slapp tilstand), i erigert tilstand ca 7-8 cm. Omkretsen er også mindre enn normalt. Pungen er også mindre enn normalt.
Jeg er 190 cm høy, 90 kg og har normal skjeggvekst, og resten av kroppen er normalt utviklet. Jeg har økt behåring på kroppen (kan jeg ha noen hormonelle problemer?? )

Spørsmålet mitt er: Kan penislengde økes i lengde eller omkrets. Spørsmålet er ikke av psykologisk art og jeg vil derfor ha et konkret medisinskfaglig svar. Hvis jeg drar til androlog evnt annen spesialist, kan vedkommende gjøre noe?

Det er ingen vits i å dra til lege, om intet kan gjøres, og jeg vil derfor be om at dere skriver konkret hva slags behandling som kan være aktuell.
1) medikamentell behandling?
2) Opererere?

Måle hormoner? testosteron osv ? I såfall, hvilke hormoner og hva.

Kort oppsummert lurer jeg på generelt hva årsaker til liten penis (patologisk) kan være, og hva som kan gjøres (behandling) med dette.

Relevante sykdommer/medisiner: operert for testistorsjon 10-12 år gammel.
aldri brukt/bruker ikke medisiner

Mann, 23 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Da du har såpass konkrete problemstillinger ville jeg foretrekke at du oppgir ditt navn og telefonnummer til Lommelgen adressert til meg; så vil jeg ønske å gi deg en time hvor vi kan prate konkret om dette direkte på mitt kontor