Kutt på penis

Spørsmål

Sist min mann og jeg hadde samleie fikk han en veldig smerte i penis midt under samleiet og han måtte avbryte.Etter en liten stund oppdaget han at han blødde veldig fra et lite kutt under penis( forhuden) . Han sier at det føltes som han ble kuttet av kniv. Det føltes og litt trangt å komme inn i kjeden. Hva kan det være? Vi blir redd for å prøve igjen:

Kvinne, 45 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

På undersiden av penishodet henger forhuden fast til hodet med en liten hudstreng. I denne hudstrengen ligger det en liten blodåre.

Hvis det er svært tørt på penis og i skjeden eller hvis det er trangt eller forhuden ikke trekkes ordentlig tilbake kan det bli kraftig friksjon over dette området, og ikke helt sjelden kan det komme en rift i hudstrengen, dette kan noen ganger blø en del og være skremmende og dramatisk. Imidlertid vil det aldri blø så mye her at det er farlig på noe vis, man kan klemme litt kraftig på området til det slutter å blø.

Jeg skjønner at dere er engstelige for å prøve igjen, men da er det viktig at det er nok fuktighet, bruk gjerne en glidekrem til å begynne med hvis dere er usikker på om det er fuktig nok.

Nå, like etter at denne riften er kommet er jo sjansen større for å rive det opp igjen, så jeg vil anbefale at dere venter en drøy uke med å ha samleie inntil dette har begynt å gro. Så kan dere forsøke forsiktig med litt glidekrem.

Lykke til!!