Kuler på penis

Spørsmål

Hei, jeg er en mann på 31 år. For noen måneder oppdaget jeg en kul på oversiden av penis, 2 til 3cm bak penishodet.(på svamplegemet) kulen var som et knappenålshode i størrelse og knallhard. merket den godt i erigert tilstand. etter noen måneder har den vokst i størrelse og jeg kjenner at det har dukket opp flere kuler i samme område men ikke så store. (enda?) kulene ligger i en slags klase. kulene sitter under huden på oversiden av svamplegemet. Kulene er litt bevegelige. Var til konsultasjon hos min faste lege og han kunne ikke gi noe svar utover at hvis de fortsatt vokste så ville han henvise meg til Urolog. kan dette være senekuler eller muskelknuter eller kan det være fetkuler. eller kan det bli utvekster på svamplegemet. kulene er ikke vonde, men er svært synlig gjennom huden i erigert tilstand. finnes det kjertler på svamplegemet? Dette er sjenerende når jeg skal ha samleie med forloveden min. Håper du kan gi meg noen svar da jeg lurer på hva dette kan være for noe.

Mann, 31 år

Svar

Hei!

Jeg tror disse er helt godartede men kan ikke gi deg noe bedre svar enn den faste legen din, og hans vurdering er enda bedre siden han har sett disse kulene.
Det kan godt være fettkuler eller kanskje små talgkjertler. Hvis du er bekymret for dette og legen din ikke kan gi deg en sikker beroligende diagnose kan du be ham henvise deg til en urolog slik du nevner.