Kul penis

Spørsmål

Jeg har i løpet av de siste par månedene fått en kul på størrelse med en ert på høyre side av penis-skaftet. Denne både synes og kjennes, både i erigert og slapp tilstand, men spesielt ved ereksjon og seksuell aktivitet, og den er nå med på å hemme seksuallivet. Ved seksuell aktivitet kan den "løse seg opp noe", og bli mer et hovent område som buler litt ut og som kjennes ømt, også i tiden etterpå. Kulen er lokalisert på høyre side, litt under penishodet, og lar seg bevege noe når en trekker i huden.
Jeg har over noe lengre tid før, dannelsen av kulen, kunnet bli noe øm og hoven ved seksuell aktivitet på dette stedet.
Jeg lurer på hva dette er for noe, om det går over av seg selv, eller om det event. kan behandles og at det blir nødvendig å oppsøke lege.
Takknemlig for svar.

Sykdommer: Cøliaki
Medisiner: Syrenøytraliserende midler

Mann, 44 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Umiddelbart høres det ut som du enten har fått en liten verkebyll - lokal betennelse - der, eller det er en utposing av et blodkar. Men uansett så må en lege ta en titt på deg for å kunne stille riktig diagnose.
I og med at du blir øm og hoven ved seksuell aktivitet er det jo viktig å få gjort noe med det. Noe mer alvorlig høres det ikke ut som det er, men det er ingen grunn til å gå med det uten å få det sjekket. Hvis du bor i Oslo, kan jeg anbefale deg å gå på Olafiaklinikken - eller du kan gå til din fastlege hvis du bor utenbys.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-