Kneproblem

Spørsmål

Hei
Jeg har i flere uker hatt en veldig merkelig følelse i det ene kneet mitt. Ikke vondt, men det "strømmer" varmt igjennom kneet mitt mange ganger i løpet av døgnet. Uansett om jeg sitter, ligger etc. Vanskelig å forklare, men det virker som varmt blod plutselig renner inn i kneet. Utenfra virker kneet helt ok.
Synes dette er litt skummelt da min fars kreftsykdom startet med en svulst i kneet. Sikkert ikke dette, men det har vart såpass lenge at jeg ikke tror det gir seg av seg selv.......

Kvinne, 35 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei !

Jeg har ikke hørt om lignende symptomer før, det er nok ikke et typisk symptom for noen spesifikk sykdom.
Det er spesielt ikke et typisk krefttegn heller, vil jeg bare nevne, når du først tar opp dette med kreft hos din far.

Men vi kan kjenne ting og symptomer forskjellig, og hva dette representerer hos deg, er nok et uløst spørsmål inntil du har fått det undersøkt av en lege.

At det skulle strømme varmt blod inn i leddet, er nok utenkelig i dette tilfellet, for en slik tilstand finnes, men da blir kneet ulidelig vondt, hovent og man kan ikke gå på beinet. Det kalles hemartrose.

Når det har vart såpass lenge som du sier, og ikke ser ut til å gå over av seg selv (jeg synes det var riktig av deg å avvente en stund for se om det gikk over), så vil jeg nok si at tiden nå er moden for å bli undersøkt av din lege for dette.
Især når du ikke får noe godt svar av meg her ! :) -hvilket jeg beklager, men det er nok ikke slik at alle symptomer kan tolkes og diagnostiseres pr internett, håper for forståelse for dette.

Lykke til og god bedring !