Kjønnsvorter - eller?

Spørsmål

Jeg tror at jeg har narret meg selv til å tro at jeg har kjønnsvorter. Jeg ble undersøkt hos lege, men han trodde ikke det var dette men skrev allikevel ut Condyline etter mitt ønske.
Men ingen middel så langt virker så jeg utelukker nesten kjønnsvorter. Beskrivelse: Meget små hvite nupper, som tydeligvis formerer seg i grupper. Befinner seg under frenulum og 1 cm under.
Kan kanskje minne litt om svært små hvite forkjølelsessår men tror ikke det har noe med herpes å gjøre. Ansamlingen rett under frenulum ser ut som små talger med en mikro-rot.

Hva kan dette være? Jeg har tidligere kuttet bort penis-strengen så området er helt åpent visuelt. Nuppene etter den operasjonen ser helt anderledes ut, men er også tilstede.

Jeg har ingen ubehag, men liker ikke at huden ser "uren" ut på penisskaftet pga disse små hvite formasjonene.

Relevante sykdommer/medisiner: Condyline

Mann, 30 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hvis det virkelig foreligger sår med huddefekt, bør det tas herpesdyrkning. Ellers antar jeg det kan være små talgkjertler med trange/tette utførselsganger, noe som du selv er inne på. Hvis ikke dette er plagsomt med svie, kløe eller betennelse, ser jeg ingen grunn for spesielle tiltak. Kanskje kan du forsøke en olje, f. eks. olivenolje?

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-