Kan piercing i brystvorter hos kvinner gi komplikasjoner under amming?

Spørsmål

Kan piercing i brystvorter hos kvinner gi komplikasjoner under amming?

Kvinne, 17 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Dette har vel ingen ting med reisemedisin å gjøre, men jeg kan prøve å svare på det likevel.

Ved piercing i en brystvorte vil man komme borti melkegangene, og det vil teoretisk kunne dannes arrvev og tilstopning. Jeg kjenner ikke til om dette i praksis er noe problem, men uansett er det ikke skadelig å la være å ta piercing, og jeg tror de fleste menn vil være enig med meg i at det finnes neppe noe som er mer uestetisk enn piercing i brystvortene.