Jeg godtar ikkke at det ikke finnes behandling!

Spørsmål

hei
Jeg er en gutt på 20år. Som har slitt med rygg problemer lenge nå. Jeg har vert hos leger til fysioterapi og kiropraktor til røntgen og CT. i rapporten fra ct sto det i nivå L3-L4 en lett impresjon av durasekken, men gode plassforhold. Ingen affeksjon av nerverøttene.
i nivå L5-S1 sees normale forhold.
R: Minimal skivebukking mot Høyre i nivå L4-L5.

Men de kunne ikke gjøre noe for meg. så jeg må bare leve med smertene. Jeg liker ikke det svar. finnes det ikke noe som kan gjøres og gi meg mindre smerter. jeg har trent hele livet mitt og er i meget bra fysisk form. jeg trener 4-6 ganger i uken jogging svømming og styrke. Jeg liker og spille fotball stå på ski. men etter og ha gjort det eller noe som inneberer løfting og bøying blir jeg dårlig. smerter i ryggen kvalmen. jeg kjenner at det ulmer i ryggen hele tiden når seg sitter går og ligger. Finnes det ingen ting osm kan gjøre saken bedre? jeg har vanskelig for og godta at jeg skal leve med slike smerter resten av livet og serlig i så ung alder.

på forhond takk

Mann, 20 år

Svar

Hei!

Det funnet som er gjort på CT-undersøkelsen forteller meg at det neppe er årsaken til ryggproblemene dine. Funnet er nærmest normalt.

Jeg skjønner at du ikke liker situasjonen med langvarige ryggsmerter, men jeg tror smertene sitter et annet sted enn i ryggmargen og det er neppe isjias ut fra røntgenfunnet.

Snakk med legen din for å få en oppsummering av hva som er gjort og ikke gjort. IKKE GI OPP!!