Ikke full ereksjon

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 22 som nylig ble sammen med ei jente. problemet er at jeg ikke oppnår full ereksjon, pluss at jeg får for tidlig utløsning. jeg får tilfredsstilt henne med andre midler, men hun føler det feil, da ved at ikke jeg blir tilfredsstilt av henne.. Håper du kan gi meg et svar på dette??

MVH "flau"

Mann, 22 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei "flau"!

Det kan godt tenkes at det at du opplever dette flaut har veldig mye med saken å gjøre!

Prestasjonsangst og flauhetsfølelse går ikke alltid så godt sammen med ereksjon. Følelseslivet og nervesystemet vårt henger nøye sammen, og denne typen følelser har den virkningen at de kan få ereksjonen til å bli svakere eller forsvinne.

Den beste løsningen på problemet er å forsøke å bryte sammenhengen mellom angstfølelsene og sex. Det kan man oppnå ved å tørre å være åpen og snakke om egne følelser.

Du har jo egentlig ingen ting å være flau over. Vi er alle slik vi er skapt, og reagerer slik vi gjør. Du trenger vi ikke være flau over, eller be om unnskyldning for! Hvis dét går opp for deg kan det tenkes at problemet ditt langt på vei er løst...

For å bli tryggere på seg selv er det noen som har nytte av å bruke Viagra i en periode. Medisinen kan gi deg tilbake følelsen av mestring og kontroll, og etter en stund trenger du den kanskje ikke lenger. Dette må du eventuelt snakke med legen din om.

Lykke til!