Hudorm på penis

Spørsmål

Jeg er plaget med noe som jeg trodde var "hudorm" på hele baksiden av penis. Dette har jeg hatt i noen år. Var hos hudlege som mente dette var høy talgproduksjon og ikke noe å gjøre ved.
Da jeg for tiden ikke er i et parforhold plager dette meg psykisk når jeg prøver og treffe nye partnere.Finnes det noe og få gjort med dette problemet? Kremer, tabletter, kost, behandling osv.

Hilsen fortvilet 41 åring.

Mann, 41 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Hvis dette er talgkjertler som hudlegen tror, så er det ikke vanlig å gjøre noe med dem, og jeg har heller ingen gode tips til deg. Er de veldig svære, går det an å stikke hull på dem og presse ut innholdet - men vanlige talgkjertler bør ikke punkteres - det gir infeksjonsrisiko og de kan like gjerne komme tilbake.

Slike kjertler kommer og går når de vil det selv - og det er ingen mirakelkur for dem. Hvis det er voldsomme forandringer på penis kan legen din vurdere og det har hensikt å stikke hull på noen - men jeg tror faktisk du må leve med dette.

Bruk vanlig vann og mild såpe når du vasker deg nedentil - så kan du nok holde porene åpne og hindre at det kommer mange flere av samme sorten.