Høyt stoffskifte og overgangsalder

Spørsmål

Jeg fikk diagnosen for høyt stoffskite for ca 10 mnd siden. Jeg går på Neo mercasole(5 mg x 2) og har gått fast til lege siden.Blodprøvene viser nå at stoffskiftet er normalt, men jeg har fremdeles noen av de samme symtomene som tidligere. Det er spesiellt plagsomt med svettetokter om natta, hjertebank og i perioder hurtig puls. Armene mine dovner også helt vekk når jeg sover.Litt uregelmessig menstruasjon har jeg også.Ellers så føler jeg meg ganske okey om dagen. Kanskje litt humørsvingninger. Har tatt dette opp med legen min, men han antyder at det er overgangsalder. Kan dette være riktig?Kan det være noe annet? håper på svar.

Sykdommer: Høyt stoffskifte
Medisiner: Neo-mercasole

Kvinne, 37 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Det er ikke uvanlig at symptomene kan vare lenge etter at blodverdiene er normaliserte. Det er uansett vanlig at man bruker såkalte betablokkere sammen med NeoMercazole for å holde hjerteaktiviteten under kontroll og for å "roe ned" kroppen.

At noen av plagene dine også henger sammen med overgangsalderen kan jeg ikke utelukke. Snakk med legen din om betablokker (Inderal).