Hoven penis

Spørsmål

Har fått et problem med min penis.
Penisen min har alltid vært litt skjev, men fant ut at dette var veldig normalt.

Har onanert ca en gang om dagen siden jeg kom i/var ferdig puberteten, og av og til flere ganger. Har dessverre ikke hatt sex enda.

Men for ca 2 måneder siden skjedde det noe rart. Etter en kveld der jeg hadde onanert 4 ganger, hovnet penis opp og var øm i flere dager. Jeg onanerte ikke på en stund, og alt virket fint igjen.

Men så for ca 3-4 uker siden skjedde det igjen. Penis hovnet opp og var hoven og øm i flere dager. Jeg tok en pause igjen.

Men det som skjedde da jeg skulle onanere igjen noen dager senere var at penis ble vond igjen. Og det har skjedd hver gang siden. Hver gang jeg onanerer ( og det er blitt mer sjeldent nå pga smertene) så hovner den opp og blir øm i flere dager.

Først trodde jeg det skulle gå over, men det ser ikke slik ut etter flere uker med
frustrasjon.

Det er noen ting som kanskje er viktige å legge fram:

-Det virker som om penis huden og kanskje testikkel huden ikke krymper/har blitt lengre. Merket det spesielt ved at huden rundt penis nesten bretter seg hvis jeg tar fram forhuden når penis ikke er erigert.

-Huden rundt penis er alltid varm.

-Jeg svetter mer og klør ofte og mer enn før på penis og på testikklene.

-Jeg har av og til et rødt utslett, kanskje pga kløing.

-Urin røret virker (bare) litt trangere enn vanlig og det svir bitte litt når jeg pisser(er ikke noe særlig vondt).

-Det virker som om penis har blitt litt skjevere, men er litt usikker på det.

-Som sagt er penis hoven, om dette bare er huden eller om den er hoven innenfor er ikke så lett å vite, men den er ihvertfall vond og sår hvis jeg klemmer litt på den.

Som sagt beskymrer dette meg mye, og jeg er lite lysten til å gå til legen for å "vise fram" problemene mine, vil heller ha noe håndfast å kunne fortelle, så jeg håper dere kan hjelpe meg ut her.

Mann, 20 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Du må nok "krype til korset" som det heter og ta deg en tur til din fastlege! Uten å ha noen mulighet for å undersøke deg kan jeg ikke per mail stille noen diagnose. Det høres ut som du enten har fått en liten infeksjon eller at du kanskje har vært "litt voldsom" i onaneringen. Men jeg heller til å tro det første, og da er det viktig å gå til lege. Du behøver ikke å bekymre deg om dette, for i og med at du ikke har hatt sex med noen andre så er du ikke smittet av noen kjønnssykdom.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn