Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Hofteleddsskopi

Spørsmål

jeg ska inn på kysthospitalet I hagavik å få utført hofteartroskopi. har antydninger til leddslitasje. sliter litt med å finne så mye info om dette og har noen spørsmål.
1. har de mye erfaring med denne typen operasjoner der? kirurgen sier at siden jeg har antydninger til slitajse så havner jeg ikke i gruppen som har best prognoser. men de er heller ikke dårlige sier han. så jeg er veldig usikker på hva jeg kan forvente og om det vil ha noen effekt. vet du om Segadal har utført mange slike operasjoner?

2. de må jo dra lårbeinet ut av hofteleddet. vil det da være fare for at låret enklere går ut av ledd etter operasjonen? kjedelig å ikke kunne krysse beinet eller bøye hoftebøyerne uten a hoften går ut av ledd.

3. hvor vanlig er det med komplikasjoner? er skeptisk til blodpropp og nerveskader. leste at en av de mer vanlige skader var skade på nerven som styrer ereksjon. nevnte dette til kirugen og han sa at det var uhyre sjelden. han hadde aldri hørt om noen som hadde opplevd dette av de som er opereret i Hagevik. men nå vet jeg ikke om det er mange som har tatt slik operasjon der. han sa også at skade på denne nerven skyltes strekk og at de var ganske forsiktige med strekken der i Hagevik

Svar

Hei!

1) Ja, Segadal og Kysthospitalet er nok noen av de aller mest kompetente på dette området. Jeg har selv arbeidet der, og kan på det varmeste anbefale sykehuset og Segadal.
2) Dette er absolutt ikke et problem, alle leddbånd som bidrar til stabilitet forblir uskadet etter operasjonen, i tillegg til leddets fassong.
3) Jeg ville forholdt med til det Segadal forteller deg, han er meget oppdatert faglig, og har god oversikt over hvor hyppig ulike komplikasjoner oppstår.

Lykke til!

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-