Hodepine og amalgam

Spørsmål

Hei.
Går til behandling for kvikksølvforgiftning. Vært mye småsyk gjennom mange år. Driver med amalgamsannering nå. Blir ganske syk etter hver gang. Tror selv det er dette som har tatt på psykisk også. Men det er den siste tiden som bekymrer meg, med mye vondt i hodet og veldig svimmel hele tiden. Iblandt føles det som ett lyn eller en forstyrrelse i hodet som er veldig ubehagelig. blir litt lammet etterpå. men det er fordi jeg blir redd tenker jeg.
Det er dette jeg lurer på om du har hørt om før? Mye plaget av anspent nakke i flere år.

Relevante sykdommer/medisiner: kvikksølvforgiftning
cipramil

Kvinne, 38 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Det er vanskelig å se sammenhenger mellom amalgamsaneringen og disse smertene du opplever, men det kan jo selvsagt ikke helt utelukkes.

Den vanligste årsaken til hodesmerter (og av og til svimmelhet) er spenningshodepine, på grunn av anstrengt muskulatur i nakken, anspente bite/tyggemuskler og heved skuldre over lengre tid.

For å avklare om det er noe "farlig" i hodet ditt, kan du be legen din bestille en CT- eller aller helst en MR-undersøkelse av hodet ditt. Hvis det ikke påvises noe unormalt kan du kanskje slappe bedre av og slipper å bli så redd når det kommer?

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn