Hårfjerning nedentil

Spørsmål

Hei, jeg tror jeg gjorde noe dumt noe.. ville fjerne kjønnshårene mine, og likte ikke å barbere meg. Prøvde så med hårfjerningskremen Veet. Det gikk greit, bortsett fra på testiklene som begynnte å svi veldig mye. Jeg er derfor nervøs for om jeg kan ødelegge sædproduksjonen min med den kremen? Eller kan den føre til kreft?

Mann, 23 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Jeg tviler på at kremen verken kan føre til redusert sædproduksjon eller kreft. Imidlertid vil jeg tro at huden din kan bli svært sår nedentil etter en slik behandling. Sannsynligvis er det mer skånsomt for huden med barbermaskin, men det er nok vanskelig uansett å fjerne håret på testiklene.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn