Forhud

Spørsmål

Hei.. Når jeg har sex med kjæresten min, holder jeg ut lenge. Jeg gir henne veldig mye deilige følelser, og vi gir oss når hun selv føler for det. Selv føler jeg svært lite i penis, og jeg har ikke noe forhud foran penishodet. Har sett litt på internett at dette betyr jeg er omskjært..? Ingen i familien min er religiøs, så jeg vet ikke hvorfor eller hvordan inngrepet er blitt gjort. Kan det ha blitt gjort pga. for trang forhud? I mine mindre barneår? Jeg vil veldig gjerne gjøre det jeg kan for å få følelse / mer følelse i den igjen. Misunner kjæreesten min, som kan ligge og vri seg av gode og deilige følelser.. Er det mulig å få tilbake forhuden? og vil dette hjelpe på problemet mitt? Må jeg evt. utføre et kirurgisk inngrep? eler kan det trenes opp?

Vær så snill..

Kim..

Kvinne, 19 år

Svar

Det er nok mange som er født med nesten ingen eller liten forhud. Andre igjen har en lang forhud osm henger ned i slapp tilatand nesten som en "trompet". Slik er vi mennesker forskjellige - også der. Men selvfølgelig kan det jo også hende at du er blitt operert på et tidlig tidspunkt som du ikke husker. Har du snakket med dine foreldre?
Nå er det som du bekriver at du "holder ut lenge" noe som nok mange gutter/menn ville misunne deg. Men det er klart at det kan være ergerlig ikke å "komme" inne i henne. Har du forsøkt å onanere deg selv, eller la henne gjøre det - før du er inne i henne - slik at du nesten kommer - og så la det komme inne i henne? Eller hva med vibratorer som du får kjøpt?