Føflekk på tissen

Spørsmål

Hei!

Jeg er en gutt på 22 år som har en føflekk ca 2 cm fra enden av forhuden på penis. Burde jeg få den fjernet eller foreta en omskjæring av forhuden? I så fall hvor burde jeg henvende meg når jeg skal foreta inngrepene(oslo området)?

Mann, 22 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Du behøver ikke nødvendigvis å fjerne denne føflekken med mindre den gir deg spesielle plager feks av kosmetisk art, eller hvis du synes den har forandret seg på noen måte.

Ytterst på penis er det vanligvis lite sollys som slipper til :-) og en føflekk her er nok mindre utsatt for å forandre seg i ondartet retning enn føflekker ellers på kroppen.

Fastlegen din kan gjøre en vurdering av føflekken hvis du ønsker det, skal den fjernes bør kanskje en kirurg gjøre det. Fastlegen din kan eventuelt henvise deg til rette instans.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn