Ereksjonsproblem

Spørsmål

Mitt spørsmål blir hva min tiltagende opplevelse av impotens handler om. Kan det være en fysisk årsak, p.g.a. ht.blodtrykk og / eller blodtrykksmedisiner.Eller kan det ha en mere psykisk sammenheng. Bakgrunn for undringen er at jeg ofte opplever reisninger om natten av "det gode gamle slaget", uten forutgående opplevelser, men kanskje drømmer (?)
Har nå et tre års "særbo forhold" som fungerer rimelig godt på alle plan med unntak av fullbyrdelsen av et samleie. Av Viagra(2x100mg) og Levitra(2x10 mg ) opplever jeg mest komfor med sistnevnte, men ingen gir meg den følelse av "ekte" reisning som den som nattopplevelsen kan gi noen ganger. Dette undrer meg.

Min venninde er ikke forlangende, men jeg vet hun har ønske om "noe mer" enn den virksomhet som vi bedriver sammen. Hun er 14 år yngre enn meg, og attraktiv.
Takknemlig for svar.

Relevante sykdommer/medisiner: Har tatt medisin mot høyt blodtrykk i snart 20 år. ( 5 - 10 mg Norvasc i hovedsak samt i senere tid Atacand )Har ikke levet i stabile forhold.Har familie på hjemstedet og ellers trygge forhold.Fungerer sosialt med stort nettverk. Ble skilt for 20 år siden.

Mann, 65 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Takk for ditt fine brev! Det som umiddelbart slår meg når jeg leser det du skriver er at du kanskje har en bivirkning av blodtrykksmedisinen du tar. Det kan være at du skal snakke med din fastlege og diskutere at du kanskje skulle få en annen medisin enn Norvasc. Det er også slik at har man fått problemer med reisning (ereksjon) på grunn av f.eks. medisiner, så vil det også innebære en slags "psykisk" komponent som kan forsterke problemet med potensen. Det at du får som du sier gode,gammeldagse reisninger om natten er et godt tegn på at nervebaner og sirkulasjon til penis er i orden.
Så jeg hr tro på at dette skal ordne seg for deg!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn