Er lavt stoffskifte overførbart i morsmelk?

Spørsmål

jeg ammer et barn på 5 mnd. lurer på om dette er skadlig for barnet.og kan barnet "arve" mitt lave stoffskifte. har hørt at barn kan bli født friske, men kan bli utviklingshemmet på grunn av stoffskifte problemer etter de er født bør jeg skjekke barnet mitt for lavt stoffskifte?

Sykdommer: lavt stoffskifte
Medisiner: thyroxin-natrium 0,05mg

Kvinne, 33 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Barn kan ha lavt stoffskifte, men dette er svært uvanlig. Du kan ikke overføre ditt lave stoffskifte gjennom morsmelken. Hvis barnet ditt virker normalt og friskt og vokser og legger på seg etter planen, samt utvikler seg som forventet er det ingen grunn til å måle stoffskiftet.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-