Doping eller ikke?

Spørsmål

jeg har løftet vekter en stund,så så jeg dette http://www.ripfast.com/files/intelRange/testoIntelSS1.php så lurer jeg på om du kunne se på hva det inneholder og si meg om det er kjente bivirkninger med disse forskjellige - ikke doping står det er lovelig ?

Mann, 17 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Jeg er nok svært skeptisk til slike produkter og tviler generelt på at de holder hva de lover, for iflg teksten er dette et produkt uten bivirkninger, uten problemer, det er lovlig, det er ikke hormoner, men det gir enorm muskelmasse...

Det inneholder på papiret ikke rene hormoner/steroider, men snarere en del mineraler, aminosyrer og vitaminer. Dessuten noen komponenter som skal bidra til å øke testosteronmengden i kroppen (pluss veksthormoner, kvinnelige kjønnshormoner osv). Det reklameres med at siden det stimulerer den naturlige hormonproduksjonen i kroppen er det ikke farlig. Det er en sannhet med visse modifikasjoner. Det vil oppstå bivirkninger selv om det er kroppen selv som lager de førhøyede nivåene av testosteron og veksthormoner.

Dette er et kosttilskudd, og komponentene hver for seg er kanskje ikke lovlige, men likevel er det en kunstig måte å øke muskelmassen på ... hvis det virker.

Jeg ville ikke brukt mye penger på dette og ville være svært skeptisk til å kjøpe produkter over internett uten sikker garanti for at det virker, for at det inneholder det det over og for at det er dokumentert uten bivirkninger.

Forøvrig kjenner jeg ikke produktet fra tidligere.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn