Blødning fra penis

Spørsmål

Hei!

To ting jeg lurer litt på.

1. Under oralsex begynte jeg å blø fra penis, noe jeg tror var at strengen røk(?). I ett halvt år gikk det fint før jeg fikk en annen sexpartner(ikke kjærester) og første gangen vår begynte jeg og blø masse etter penetrering. Jeg ble litt skremt og det gikk en stund før vi prøvde igjen og det samme skjedde, siden har vi ikke prøvd. Hva kan det være og hva anbefaler dere at jeg gjør?

2. Etter den siste gangen vi prøvde gikk det en ukes tid og jeg begynte å klø veldig fra penishodet, under forhuden. Så gikk det en dag eller to og så begynte det å svi veldig, men den ga seg etter hvert. Nå er det tilbake til kløen og det kommer noe hvitt under forhuden. Hvaaaa er deet som ikke helt funker som det skal der nede?

Mann, 22 år og veldig stressa

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Mest sannsynlig er det strengen som har røket og at området blir sårt og disponerer for gjentagende blødninger. Hvit utflod og kløe er mest sannsynlig soppinfeksjon. Mitt beste råd er at du får vurdert dette hos din fastlege. Forsøk soppkrem og videre fuktighetskrem uten parfyme. Da vil sannsynligvis problemet forsvinne

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-