Blødning fra forhud penis

Spørsmål

Hei,

Jeg har hatt en kjæreste i 2,5 mnd nå.
I går kveld hadde jeg en situasjon som følger:
Jeg opplevde mindre smerter ved penetrering av penis i
hennes vagina. Det gjorde litt småvondt gjennom hele samleiet men uten å være spesielt plagsomt. Når/rett før utløsningen kom fikk jeg en veldig, veldig smerte i et halvt sekund før det gikk over
og "jeg fikk tømt meg".
Jeg ante uråd, og jeg oppdaget så masse blod i sengen som da har rent ut av henne etter samleie. Også 2 cm store blodklumper.
I området mellom penis og forhud var det også mye blod/litt blodklumper som jeg fikk dusjet bort etterpå.
Idag (dagen etterpå) er forhuden ved penishodet sårt og mere stivt enn vanlig. Det gjør også vondt når jeg klemmer på deler av forhuden. Men ikke selve penisen. Når jeg prøvde onani gjorde det litt vondt både under og etter. Penishodet kommer heller ikke ut av forhuden da forhuden idag er for trang/stiv. Ejakuleringen kom heller ikke som normalt, den rant mer ut som sevje og ikke sprutet som normalt. Det var ingen blod i ejakuleringen i dag.

Jeg opplevde også litt uvanlige småsmerter ved onani 2-3 dager før dette skjedde.

Jeg opplever ingen smerter eller uvanlig farge e.l. ved urinering.

Hva kan dette være? Jeg har trodd ei stund på kutt på innsiden av penis, men forstår ikke alt. Jeg klarer heller ikke se konkret kutt, spesielt ikke idag som jeg ikke kan dra ned forhuden.
Kan kjønnsykdommer ligge latent for så å plutselig skape symptomer
som beskrevet?

Deler av området av forhuden rundt penishodet er også hvitt, mer som slitasje tror jeg. Men er ikke sikker på dette. Dette har vedvart i en årrekke mer eller mindre (5-6 år kanskje).

Jeg har ikke hatt andre sexpartnere siden jeg ble kjæreste med dagens kjæreste (2,5 mnd). Hun har også vært hos gynekolog for 3 uker siden uten at gynekologen fant noen sykdommer der. Vi har hatt regelmessig sex i 1,5 mnd.

Jeg har ikke hatt tidligere problemer med kutt/sykdommer/potensproblemer.

Håper på snarlig svar på hva alt dette kan skyldes og hva jeg bør gjøre.

Mann, 27 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Jeg forstår at du ble ganske forskrekket da dette skjedde, men sannsynligvis er det som du også tenker et lite sår i forhuden. Men den eneste måten å få en skikkelig diagnose er å gå til din fastlege og få ham/henne til å se på deg. Noen kjønnssykdom høres det i alle fall ikke ut til å være, men ta opp alle disse probleme med din lege. Men ikke vent for lenge med å gå, for en ny blødning kan skje igjen.