Blodåre forhud penis

Spørsmål

Blodåre på Forhuden.
Merket det for ca 2 uker siden. Kom trolig gradvis. En blodåre inne i forhuden på høyre side. Ikke vondt men kan kjenne at den er der,og den er liksom bevegelig. Blodåren er litt "stiv",og ikke noe farge. Den er 3-4 cm lang og "krøller" seg akkurat før glans. Den beveger seg når forhuden trekkes tilbake,og blodåren blir endel mer markert ved ereksjon .
Er litt urolig for at noe er galt,hemmer sexlivet,og jeg er litt redd for at blodåren skal briste.
Har i mange år brukt metallring ganske stramt rundt penis og testikler,når jeg har hatt sex,er dette en " bivirkning" av dette? Bruker ikke denne type ring nå ,men problemet er der likevel.

Mann 37 år

Sykdommer: allergi
Medisiner: Zyrtec

Mann, 37 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Jeg tror nok at jeg kan berolige deg med at dette ikke er noe galt eller farlig. Når du forteller at du i mange år har brukt en "cock-ring" eller metallring rundt penis og testikler - så er nok det noe av forklaringen. Denne blodåren er nok en liten utvidelse av en vanlig blodåre - for når du får erkesjon og så bruker en slik ring, så får du ekstra "stase" av blodet i penis. Det er jo det som er prinsippet med en slik ring. Og derved er kanskje denne blodåren blitt litt permanent utvidet. Så foreløpig ville jeg ikke bekymre meg om dette. Men hvis blodåren forblir hard og taykk - så kan det jo være en ide å soppsøke din fastlege for at han/hun ka ta en titt på deg.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn