Årsaken mellom ørene?

Spørsmål

Jeg har ofte store problemer med å få penis stiv nok til penetrasjon. Jeg tror problemet først og fremst sitter mellom ørene, men lurer på om det også kan være en fysisk forklaring. Helt siden puberteten har jeg hatt lekkasje fra penis når jeg blir seksuelt opphisset. Lekkasjen kommer gjerne i etterkant av opphisselsen, og er en gjennomsiktig "slimete" væske som hverken ligner på urin eller sæd. Min partner sier hun ikke har opplevd dette hos andre gutter tidligere, og tror kanskje dette kan være et symptom på en årsak. Selv tror jeg mest på en psykisk forklaring, siden jeg opplever bedre erksjon med alkohol. Alkohol skal jo som kjent minske den fysiske evnen. Hva tror dere?

Mann, 23 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Det er vanlig at det kommer en slik gjennomsiktig væske, både før og etter utløsning. Det er ikke noe galt med deg.

Alkohol minsker ofte evnen, men øker lysten. Hvis du slapper bedre av med litt alkohol kan det hende du mister den lille sperren du har og ikke påvirkes så psykisk at ereksjonen forsvinner.

Det er viktig at du og partneren din tar dere god tid og slapper ordentlig av og at dere respekterer og venter på hverandre slik at ikke samleiet blir en prestasjon som dere må klare dere gjennom.

Hvis du har problemer med å få ereksjon når du er edru kan det hende legen din er enig med meg i at du kan bruke Viagra i en periode for å få tilbake selvtilliten.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 199,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn