Om Lommelegen

Lommelegen er en svartjeneste og et redaksjonelt nettsted.

Lommelegen.no ble etablert i 1998, og er en ledende, betalt svartjeneste innen medisinske spørsmål i Norge. Leger og ulike legespesialiteter svarer på medisinske spørsmål, om symptomer og behandling av sykdom, helse og ernæring. Lommelegen har 30 leger som jobber innenfor ulike spesialiseringer som du kan stille ditt helsespørsmål til.

Lommelegen er et av de mest omfattende oppslagsverkene om helse i Norge, og artikkel- og svarbasen gir daglig svar på helserelaterte spørsmål til lesere som søker etter svar, kunnskap, tips og råd. En tredjedel av våre lesere jobber innen helsesektoren.

Lommelegen eies av Aller Media AS

Kundeservice:

Kontakte kundeservice på mail: kundeservice@lommelegen.no
Oppgi alltid ordre-nummer hvis det gjelder et innsendt spørsmål eller en videokonsultasjon.

Redaksjon

Elisabeth Lofthus
Mail: elisabeth.lofthus@aller.com

Elisabeth er utdannet sykepleier med videreutdanning i psykiatri, er ansvarlig redaktør for Lommelegen.no og har det daglige ansvaret for redaksjonen og artikler.

Spørretjenesten

Brynjulf Barexstein

Brynjulf er sjefsvarlege på Lommelegen, og har det medisinskfaglige ansvaret for spørretjenesten. Brynjulf er allmennlege med bred erfaringsbakgrunn.

Videokonsultasjon

Legevisitt.no er Lommelegens partner for legekonsultasjon, og dette legeselskapet har det faglige, medisinske ansvaret for videokonsultasjonene.

Vi søker flere leger

Vi søker flere leger til vår svartjeneste og leger som ønsker å skrive artikler hos oss.