Lommelegen #6: Wasim avslører mytene om forbrenning og kroppsfett i denne episoden. Vi møter også Gunnar og Kari som deler sin histore. Ekteparet har gått gjennom noe som for alltid vil binde dem sammen. Vis merVis mer Vis mer

Legene svarer: Hvordan få six-pack?

Finnes det en snarvei for å bli slankere? Kan visse matvarer booste forbreningen, hvordan får man six-pack og hvorfor er noen tynne - uansett hvor mye mat de hiver i seg? Legene Wasim og Naeem gir deg svarene.

I denne ukes episode av "Lommelegen" får du svar på dette. Du kan laste ned episoden på podcast. Eller du kan se den i Lommelegens Youtube-kanal.

Legene og brødrene Zahid og sykepleier Elisabeth snakker om organdonasjon, forbrenning og kroppsvekt i denne episoden.

Oppskriften på six-pack

Wasim gir deg oppskriften på hvordan du får en six-pack.

- Det er ikke så lett som det høres ut som, påpeker Naeem.

Du får også forklaringen hvorfor trening sjelden er en god strategi for slanking. Og er det sant at enkelte matvarer kan "booste" forbrenning?

Solarium og hudkreft

Er det bare skremselspropaganda? ER det virkelig så skadelig å sole seg i solarium, eller er det bare noe mediene skriver for å skremme meg, spør jente (27). Wasim og Naeem svarer og gir ingen rom for tvil. - Gå for spray-tan og brunkrem istedet!Se hele programmet her.

Perfect match

Gunnar og Kari ble kjærester i voksen alder. Men dagen de skulle flytte sammen, fikk Gunnar en alvorlig beskjed hos legen. - Nyrene dine svikter, i løpet av noen år må du ha en ny nyre for å overleve.

Noen år senere ble Gunnar kritisk syk, og Kari måtte ta et avgjørende valg. Hør deres historie i denne episoden av Lommelegen.

PERFECT MATCH: Gunnar lever i dag takket være konen, Kari. Foto: Marie Røssland.
PERFECT MATCH: Gunnar lever i dag takket være konen, Kari. Foto: Marie Røssland. Vis mer

LOMMELEGEN 6: Da Gunna Gjørlihagen ble alvorlig syk, ble kona Kari Gjørlihagen redninga. Hør deres sterke historie her. Legene og brødrene Wasim og Naeem Zahid kommenterer og forklarer.

FLERE EPISODER: