NY SERIE FRA LOMMELEGEN: Legene og brødrene Naeem og Wasim Zahid snakker om symptomer, sykdom, helse, kropp og medisin i vår serie.
NY SERIE FRA LOMMELEGEN: Legene og brødrene Naeem og Wasim Zahid snakker om symptomer, sykdom, helse, kropp og medisin i vår serie. Vis mer

Filmserie og podcast fra Lommelegen

Legene Wasim og Naeem tar opp ulike sykdommer og helseutfordringer i Lommelegens nye satsing.

Legene Wasim og Naeem Zahid er brødre og spesialister innenfor hvert sitt område. Wasim er kardiolog og spesialist på hjertesykdommer, Naeem er utdannet kirurg. Hver episode møter vi et menneske som forteller sin historie om sykdom eller tilstand.

- Det kjentes ut som om en rotte gnagde på toppen av livmoren, forteller Gudveig (42) i den første episoden. Sykdommen hennes gjorde at hun til slutt måtte operere ut eggleder og livmor.

Anette (38) fortalte om en dramatisk morgen. Da hun stod opp var hun helt frisk. Plutselig klarer hun hverken å lese eller snakke.

Da Gunnar ble kritisk syk, ble Kona redningen.

Episodene kan høres som podcast eller ses på youtube.

EPISODER:

Filmserie og podcast fra Lommelegen

Sammen skal de snakke om kropp, helse og sykdom. De deler sin erfaring, knuser gamle helsemyter og svarer på spørsmål. Programleder er sykepleier og redaktør hos Lommelegen.no, Elisabeth Lofthus.

Faste poster vil også være "Kroppen" hvor legene snakker om ulike organer og funksjoner, "Ukens spørsmål" hvor legene skal besvare spørsmål sendt inn til Lommelegen.no og "Aktuelt" hvor legene tar opp ulike tema.

Serien retter seg mot alle som har interesse av kropp og helse.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Marie Røssland er produsent.

Bekymret? Snakk med en lege på video nå!

Våre leger sitter klare til å svare på akkurat det du lurer på. Alt du trenger er en mobil, et nettbrett eller en PC med kamera og BankID.

  • Ingen krav til program eller app
  • 100% anonymitet
  • Ingen ventetid
  • Betal med Vipps
Leger på vakt
Vishal Judge
Ledig nå
Michael Kumar
Ledig nå
Harald Dobloug
Ledig nå
Britt Nakstad
Ledig nå
Kommersiell tjeneste Videokonsultasjon koster 350,-