ANNONSØRINNHOLD

Er du tørr i munnen, øynene eller i underlivet?

Nyttige Tindvedbær eller naturlig hjelp for dine slimhinner.

Føles det tørt? Allerede i 35-40-års alderen har mange problemer med tørre og sensitive slimhinner, og problemet øker jo eldre man blir.

Slimhinner finnes blant annet i munn, øyne og underlivet, og fungerer som en naturlig og beskyttende barriere og har en smørende funksjon. Normalt fungerende slimhinner har en smørende funksjon, som kan være av stor betydning for livskvalitet og trivsel.

image: Er du tørr i munnen, øynene eller i underlivet?

Sunne tindvebær

Man har lenge kjent til de sunne tindvebærene, men det var ikke før i starten av 1990-tallet at en gruppe forskere ved universitetet i Åbo begynte å interessere seg for å undersøke bærene nærmere. Tindvebær inneholder et naturlig kompleks av umettede fettsyere og vekstreoler sammen med Vitamin A (betakaroten) og vitamin E. Betakaroten kan av kroppen omdannes til vitamin A som bidrar til å beholde slimhinnenes normale funksjon.

Membrasin inneholder SBA24, ett unikt ekstrakt fra tindvedbær som inneholder flere ulike fettsyrer samt vitamin A (betakaroten).

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.