Vekttap og herbalife

Spørsmål

Jeg brukte Herbalifeprodukter for å forsøke å gå ned i vekt og gikk faktisk ned 22 kg fra 117 til 95 kg. trener også regelmessig. Går mye. Jeg er bare 180cm. høy men er relativt kraftig da jeg i alle år har drevet med vekttrening.
Jeg bruker no daglig to "shakes " protein erneringstillskudd pr.
dag og føler meg i meget god form. Kan jeg fortsette slik ? Har herbalifeproduktene de produktene jeg må ha for å leve sundt. Jeg spiser faktisk bare vanlig mat (middag) bare en gangom dagen. Spiser mye frukt.

Mann, 69 år

Svar

Hei!
Det hevd
es sterkt at herpalife produkter reduserer vekta effektivt. Om det er selve produktet eller det at man samtidig inntar en mer aktiv fysisk profil med bedre kosthold er ikke så lett å si. Herbalife reklamerer med at innholdstoffene er en vitenskapelig balansert kombinasjon av proteiner, karbohydrater, fett, vitaminer, mineraler og enzymer. Alle disse ingrediensene er nødvendig for en normal forbrenning, og sammen med protein tilskudd, frukt og et skikkelig måltid høres dette optimalt ut.
Jeg vil imidlertid ikke anbefale å basere for mye av kostholdet på herbalife produktene, husk at friske grønnsaker og frukt kan ikke måle seg med tørkede produkter. Vitaminer og mineraler holder en mye høyere kvalitet i ferske ingredienser. I tillegg bør du dekke flerumettede fettsyrer med Tran eller omega 3 tilskudd. Det er veldig bra at du har klart å redusere vekten med 17 kilo. Du skal ha like mye av æren som herbalife produktene