Johannesurt kan påvirke en lang rekke medisiner

Spørsmål

Kan jeg bruke Johannesurt sammen med Letrozol Orifarm (2,5 mg daglig )

Har merket god effekt av førstnevnte

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Ja, det kan du. Men det var et godt og riktig spørsmål du stilte, for det er velkjent at Johannesurt kan ha uheldige og tildels farlige interaksjoner med en rekke medikamenter. Interaksjoner betyr at en medisin kan påvirke effekten av en annen medisin i kroppen.
Ha det bra.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Jonas Skylstad
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-