C9

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 29 år. Jeg lurer på om det går bra å begynne på C9 (Det er en slag rens, gjerne søk det opp..) og Argi+(Energitilskudd, vitaminer osv..) fra Forever Living selv om jeg går på 100mg zoloft. ?? Fant en side/forum på nettet der noen påsto at man ikke skulle blande det med medisiner(Det var for dei som gikk på medisin mot stoffskifte..) Og det var nok til at jeg fikk litt panikk..

Svar

Hei.

Disse produktene C9 og Argi+ er IKKE medisinske preparater, men vanlige handelsvarer. Det betyr at vi på ingen måte har kunnskaper om de "går sammen" med forskjellige typer medisiner m.v.
Det vet vi jo veldig godt for alle godkjente legemidler, for disse gjennomgår medisinske utprøvinger, bivirkninger og interaksjoner (det at medisiner "kolliderer") blir registrert og dokumentert osv., slik at vi kan søke opp slik informasjon for hvert medisinske preparat, for å se om de kan brukes sammen osv.

Men når det gjelder slike handelsvarer, så gjelder ikke disse kvalitetskravene, hverken hva gjelder produksjon, innhold, dokumentasjon eller noe som helst, og derfor har vi ikke svar på det du spør om her.

Det man har av informasjon, er kun produsentens informasjon, og jeg personlig føler ihvertfall ikke alltid at det er det beste man kan gjøre, -å stole på informasjon fra noen som skal tjene penger på en.

Ha det bra.