Svelgvansker etter kreftoperasjon i halsen

Spørsmål

Hei! Min mann hadde en kreftoperasjon i halsen i 2004, og fikk da transplantert en hudlapp fra armen til halsen! Han har i dag store problemer med å svelge maten ned, og lurer på om det kan være slitasje på lappen. Kan det reopereres og evt. transplanteres ny lapp? Han begynner å få store problemer nå! Mvh. Vibeke Juuhl

Mann 69

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei

Med tanke på din manns sykehistorie, så anbefaler jeg ham å få en henvisning til en ØNH lege (helst ved sykehuset som opererte ham i 2004), for en grundig undersøkelse av halsen og evt. sjekke svelgfunksjon. Jeg kan ikke ta stilling til om dette er noe som kan reopereres eller ikke. Få ham til legen snarest!

Lykke til!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Pris fra 259,-