Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Halsplager

Spørsmål

Hei. Har siden mai hatt mye plager med halsen. Har blødd litt, men er mest plaget av vondt i halsen. Fikk peniciln for et par uker siden, følte jeg var litt bedre. Men så kom jenta mi hjem fra barnehagen med feber, hoste osv. Ble da verre jeg og. Vi var hos legen, hun hadde crp på 5 og jeg hadde lett forhøyet hvite blodlegeme. Kan dette være farlig? Kreft? Er bekymret, har hatt mye plager siste året etter fødsel, får lett blåmerker osv, men tatt masse prøver for dette for en del mnd siden. Har som oftest mest vondt i halsen når jeg står opp

Kvinne 21
Svar

Halsplager er veldig vanlig og med ei jente i barnehagen, så kan du regne med at det blir hektisk en god stund. Lett forhøyede hvite  blodlegemer kan en få uten at det er tegn til annen sykdom, så det er ingen grunn til bekymring.

I og med at du har mest vondt i halsen når du står opp, så er det som regel en enkel forklaring. Det kan være så enkelt som snorking eller litt sure oppstøt. Ikke uvanlig å oppleve slike plager både under graviditet og i etterkant av fødsel. Se det hele litt an, det går mest sannsynlig over av seg selv.

Ønsker deg og din datter god bedring!

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-