Grotid, hull i øret

Spørsmål

Barnet mitt tok hull i ørene hos frisør. Tok ut den ene øredobben etter 3 dager da vi ikke var fornøyd med plasseringen. Vil hullet gro helt igjen og i såfall hvor lang tid tar det. Er det noe for å fremme sårtilhelingen? Ingen betennelse. Ønsker å ta et nytt hull like ved.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Siden hun kun hadde øredobbelen i tre dager vil grotiden være kort. I tillegg er det stor variasjon. Hos noen gror det i løpet av noen dager, til uker. I løpet av en tre ukers periode vil nok såret være helt grodd om det ikke oppstår komplikasjoner underveis. Det viktigste er å holde såret rent og passe på at det ikke blir infisert, rødt og smertefullt. Det finnes ingen medisin som øker sårtilhelingen. Zink salve er kanskje beste forslag

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-