Artikler og legesvar med fagfeltet: overvekt

PROSTATAKREFT: Prostatakjertelen er en valnøttformet kjertel som ligger under blæren, foran endetarmen og omkranser urinrøret.
Mandag 17. October 2016
De fleste som får prostatakreft er eldre menn. Prognosen er god.
Les
Trening mot slitasjegikt: Trening er spesielt bra for de som har slitasjegikt i kneet.
Mandag 17. October 2016
Noe av det beste du kan gjøre om du sliter med artrose, er å trene. Slitasjegikt er sterkt forbundet med overvekt, derfor er det ekstra viktig å bevege på seg.
Les
Bulimi: Persner med bulimi kaster opp maten i frykt for å legge på seg.
Mandag 17. October 2016
En person som har bulimi vil ofte overspise, for deretter å kaste opp maten. Det kan være svært skadelig, både fysisk og psykisk.
Les
Mandag 17. October 2016
Forstørrede bryst hos menn heter gynekomasti. Mannebryst kan være en normaltilstand, skyldes overvekt eller hormonell sykdom.
Les
høyt kolesterol, lavt kolesterol, verdier, kolesterol, hdl, tryglyserider
Torsdag 13. October 2016
En blodprøve kan sjekke om du har risiko for å utvikle hjertesykdom ved for høyt kolesterol. Dette betyr de ulike kolesterolverdiene.
Les
Tirsdag 20. September 2016
Hei. Jeg har blitt påvist fettlever og gallestein. Hvordan vil de få fjernet gallesteinen. For legen sa at det var gallesteinen som foråsaket fettleveren. Og jeg har ikke drukket alkohol eller brukt Paracet på 2 måneder. Er det farlig å drikke en gang?...
Les
Lørdag 3. September 2016
Hei jeg er en jente på 23 år og er litt bekymret for hjertet mitt. Jeg har slitt med sykdomsangst tidligere, men har hatt det bra de siste årene. Men de siste månedene så har jeg merket litt forskjellig ting: Min ventre hånd sover nesten hele tiden. Den er på en måte nummen og prikker. Noen ganger...
Les
PARKINSONS SYKDOM: Det første symptomene kommer gjerne i hendene i form av lett skjelving.
Torsdag 25. August 2016
Parkinsons utvikler seg gradvis, og kan ofte begynne ved mild skjelving i en hånd.
Les
Torsdag 18. August 2016
Hei Jeg har noen utslag på prøver jeg nylig har tatt hos fastlegen. Se vedlegg. Sliter med mye smerter i hele mageregionen, samt diaré og uregelmessig avføring. Det begynte etter en tur til Kypros i fjor, og fastlegen konstaterte da at jeg sannsynligvis hadde en infeksjon som førte til betennelse ...
Les
HJERTESVIKT: Kan oppstå kronisk eller akutt. Symptomene er like for begge.
Mandag 15. August 2016
Hjertesvikt er en tilstand hvor hjertet ikke lenger klarer å pumpe blodet som det skal fordi muskelen har blitt for stiv eller svak til å pumpe effektivt. I Norge lider over 100,000 personer av hjertesvikt.
Les

Sider