Artikler og legesvar med fagfeltet: stress

Tirsdag 30. August 2016
Hei, Sliter nå veldig mye med smerter mellom ribbeina, øverst rett under brystene. Er en slags stikking hvor jeg føler meg usedvanlig kvalm. Kvalmen gjør at jeg konstant føler jeg må spy. Dette har pågått i to dager. Andre muligens relevante symptomer: -skjelving om nettene (dette har jeg hatt f...
Les
Å IKKE FÅ SOVE: Hvor mange timers søvn trenger du egentlig?
Mandag 29. August 2016
Det finnes mange myter om søvn – hva man bør eller ikke bør gjøre, for å kunne sove bedre.
Les
Søndag 28. August 2016
Hei, jeg har problemer med at penis blir slapp under samleie og av og til klarer jeg heller ikke å få utløsning når jeg onanerer alene. Jeg har hatt dette problemet i snart 7 år, jeg har undersøkt prostata hos spesialist på Sykehuset, men alt er i orden med meg fysisk. Jeg bruker Sildenafil 50mg, me...
Les
TRØTT: Det er normalt å føle seg trøtt og sliten.
Torsdag 25. August 2016
Det å føle seg trett og sliten kan være tegn på det meste, egentlig. – Som regel er det helt normalt, men det kan noen ganger være uttrykk for sykdom, sier Petter Brelin, allmennlege og leder for Norsk forening for Allmennmedisin.
Les
Torsdag 25. August 2016
Hei! Jeg er mann på 21 år som har noen bekymringer omkring endetarm, pung og penis. Tar det fra starten, og håper på fyldig svar: I lengre tid har jeg klødd mye i analåpningen. Dette har foregått i 2-3 år. Fra tid til annen har det dukket opp blålige byller der, som har forsvunnet igjen(antageli...
Les
ATEROSKLEROSE: En tilstand hvor fett, kolesterol og andre stoffer avleires i åreveggene og delvis eller helt blokkerer blodstrømming.
Tirsdag 16. August 2016
Friske blodårer er fleksible og elastiske, men over tid kan de bli stive og harde. Arterosklerose kalles også arteriosklerose, og åreforkalkning.
Les
ANGINA PECTORIS: Hjertekransårene forsyner hjertemuskelen med oksygen. Blir årene delvis blokkerte, oppstår angina pectoris og brystsmerter.
Tirsdag 16. August 2016
Angina pectoris - også kalt hjertekrampe - skyldes åreforkalkning i de blodårene som fører blod til hjertemuskelen.
Les
Mandag 15. August 2016
Hei, Jeg er en jente på 24 år som begynte å jobbe som servitør for 2 år tilbake. I det jeg begynte som servitør merket jeg gradvis at en rekke arbeidsoppgaver var vanskelig å gjennomføre - da blant annet skjenking av vin, bæring av lette glass/tallerkner, shot glass og mye mye mer. Jeg oppdaget uk...
Les
HJERTESVIKT: Kan oppstå kronisk eller akutt. Symptomene er like for begge.
Mandag 15. August 2016
Hjertesvikt er en tilstand hvor hjertet ikke lenger klarer å pumpe blodet som det skal fordi muskelen har blitt for stiv eller svak til å pumpe effektivt. I Norge lider over 100,000 personer av hjertesvikt.
Les
Overdrevet svetting: Personer som svetter mye kan oppleve det som et problem
Fredag 12. August 2016
Noen plages med overdreven svetting (hyperhidrose), og det kan bli et problem som går utover selvbildet. Det finnes ulike typer behandling.
Les

Sider