Artikler og legesvar med fagfeltet: rygg

STREKKSKADER: Den hyppigste årsaken til lyskesmerter hos aktive kvinner og menn skyldes mindre strekkskader i forbindelse med idrett og annen aktivitetmindre strekkskader i forbindelse med idrett og annen aktivitet.
Onsdag 27. September 2017
Lyskesmerter rammer ofte idrettsutøvere. Smertene kan ofte vedvare over lengre tid eller komme tilbake hvis ikke man gjør noe med årsaken.
Les
Tirsdag 26. September 2017
Symptomer: - Dårlig balanse, symptomer som ligner krystallsyke når jeg er i bevegelse. - Synsforstyrrelse som krystallsyke når jeg er i bevegelse. - Balanse og syn oppleves som å være kraftig påvirket av alkohol og som krystallsyke. - Når jeg sitter eller står stille er symptomene mindre merkbar...
Les
Onsdag 20. September 2017
Hei. Er en mann på 38år. Har hatt smerter i korsryggen og mellom skulderbladene i ca ett år nå. Smertene kom gradvis etter at jeg begynte å trene styrke. Sluttet å trene for 4 mnd siden for smertene ble for store, mest i korsryggen. Har også periodevis vondt i fotbladet og i kneet. Hovner opp i knee...
Les
Tirsdag 19. September 2017
Kan tinnitus over lengre tid komme av straminger og veking i ryggen?...
Les
ERYTHEMA MULTIFORME: Ved utslett får en del av flekkene får etter hvert ringer og ser ut som en blinkskive.
Mandag 18. September 2017
Erythema multiforme er et utslett som oppstår plutselig. Årsaken er ukjent, men en reaksjon fra kroppens immunforsvar kan tenkes.
Les
HÅRSEKKBETENNELSE: Vanligvis er betennelsen overfladisk og utarter seg som røde nupper eller kviser i tilknytning til et kroppshår.
Tirsdag 5. September 2017
Når det er infeksjon i en eller flere hårsekker, kalles det for follikulitt. Det er svært vanlig og ser ofte ut som røde nupper eller kviser.
Les
Lørdag 5. August 2017
­­Hei, det er noen ting jeg ønsker å finne ut av og jeg håper du som leser dette kan hjelpe meg. Det første problemet mitt er at jeg i de siste fire årene har hatt problemer med magen min. Den er mye oppblåst, mye luft som jeg opplever det som vanskelig å få ut og det er ofte vanskelig for meg å b...
Les
Fredag 4. August 2017
Er glad i å løpe. 1 time 2x pr. uke over mange, mange år. For et år siden fikk jeg diagnosen "piriformis syndrom" pga nummen/stiv høyre rumpemuskel (litt høyt). Viste seg å være begynnende prolaps. Kunne til slutt ikke sitte å arbeide. Fikk påvist prolaps ved MR og ble sykmeldt en tid. Senere har de...
Les
UNDERSØKELSE: Ved ryggsmerter vil legen inspisere ryggen. –Legen ser etter skjevheter, om det er asymmetri i muskulatur og/eller bekkenhelning.
Fredag 28. juli 2017
Slik undersøker legen deg ved ryggsmerter, for å finne ut hvilken type tilstand det dreier seg om, og sette en diagnose.
Les
SMERTER I UNDERLIVET OG NEDRE DEL AV MAGEN: Kan ha mange ulike årsaker.
Torsdag 27. juli 2017
Akutte smerter i underlivet hos kvinner kan ha ulike årsaker. Her kan du lese om de årsakene som skriver seg fra sykdom eller tilstander i de kvinnelige kjønnsorganene.
Les

Sider