Artikler og legesvar med fagfeltet: røykeslutt

Mandag 25. September 2017
Hei. Har i mange år slitt med reflux og holdt problemet i sjakk med diverse syredempende medisiner. Nexium og Losec Mups har vært de jeg har brukt over en periode på 7-8 år nå, og er symptomfri når jeg går på dette ( med untak av litt raping ) her om dagen så jeg noen som delte en lenke til en bok ...
Les
Torsdag 20. juli 2017
Hei! Jeg er 50 år. Da jeg var 20 år hadde jeg en skiveprolaps nederst i korsryggen. Nylig røntgen viser at prolapsen har blitt "spist opp" av kroppen, men at disken er tynnere enn vanlig, og at det er kalkavleiringer rundt området. Hadde mye smerter i korsryggen som ung, og hyppige sterke kink i ryg...
Les
Torsdag 18. mai 2017
Hei. Jeg sliter med en ødelagt blære, og venter på operasjon. Men dette påvirker meg i negativ forstand. Lite søvn, slapp og trøtt. Jeg veier nå 96 kg, og alt ligger rundt magen. (gått opp fra bukse str 52 til 56 på 9 mnd). Sluttet å røyke i dag, og begynt med tran og multivitamin. Mitt spørsmål...
Les
GRATULERER: Røykeslutt er det beste du kan gjøre for helsa di. Nå må du være klar for 12 uker med overkommelig abstinens, host og andre plager.
Mandag 27. mars 2017
Hoste og vektøkning er bare noen av de plagene man kan oppleve etter røykeslutt. Heldigvis er disse bivirkningene etter røykeslutt bare midlertidige. Dette hjelper.
Les
ANTIDEPRESSIVE MEDIKAMENTER: Det finnes flere ulike typer medisiner som kan behandle depresjon.
Onsdag 15. mars 2017
Det finnes flere typer antidepressive medisiner, og de virker på forskjellige måter.
Les
Mandag 2. januar 2017
Det er best å gjøre kort prosess på røykingen framfor å trappe ned.
Les
Konsentrasjon: Fokuser på én ting av gangen
Mandag 14. November 2016
Noen personer har problemer med å konsentrere seg. Dersom det blir et varig problem, og går utover hverdagen din, er det lurt å oppsøke lege.
Les
SYSTEMISK SKLEROSE: Kjennetegnes ved stram og hard hud.
Mandag 14. November 2016
Sklerodermi er en revmatisk sykdom som gir forandring i huden. På det medisinske fagspråket heter sykdommen systemisk sklerose.
Les
RØYKESLUTT: Det finnes utrolig mange måter å slutte å røyke på, men hvilke fungerer best?
Torsdag 3. November 2016
Hvilke legemidler har best dokumentert effekt? Og hva sier forskningen om hvilke metoder som fungerer best?
Les
P-piller: En av de mest benyttede prevensjonsmetoder hos kvinner.
Mandag 31. October 2016
Prevensjonspiller, eller p-piller, er en hormonell medisin kvinner kan bruke for å forhindre uønsket graviditet. Det finnes to typer p-piller; kombinasjonspiller og minipiller.
Les

Sider