Artikler og legesvar med fagfeltet: nervesystemet

STRESSER DU? Stress gir økt risiko for mange sykdommer.
Onsdag 7. desember 2016
Dette skjer med kroppen din når du over tid produserer stresshormoner. Det er ingen myte at man kan bli syk av stress, selv om det som regel er flere medvirkende mekanismer til sykdommen.
Les
URIN INKONTINENS: Rammer både kvinner og menn - og svært mange vet ikke at det finnes effektiv behandling for problemet.
Mandag 5. desember 2016
Urininkontinens er lekkasje av urin som skjer så ofte eller i så store mengder at det er et sosialt eller hygienisk problem.
Les
MULTIPPEL SCLEROSE: Normalt går overføring av nerveimpulser lynraskt, men ved MS blir myelinet i nerveceller angrepet, og nervene jobber saktere med overføring.
Tirsdag 22. November 2016
Multippel sklerose, MS, er en kronisk sykdom som angriper sentralnervesystemet, både i hjernen og i ryggmargen.
Les
Mandag 7. November 2016
hei mann 59 år sliter med å få orgasme i samleie.bruker sildenafil .hadde problemet da jeg var ung også,men det gikk seg til etterhvert.har vært veldig aktiv med partnere etter at jeg ble skilt for 6 år siden .noen har det gått veldig bra med å få det til med,mens andre har det funket dårligere med....
Les
Søndag 6. November 2016
Vi har et barn på fire måneder (født seks dager før termin) som vi tror at fremdeles har Moro-refleksen. Etter hva vi har forstått av det vi har lest, så skulle denne ref leksen nå vært borte. Kan dette tyde på skade på en eller annen måte? Er det spesielle forsinkelser i utviklingen som vi nå kan s...
Les
SCHIZOFRENI: Typiske trekk ved schizofreni er vrangforestillinger, hallusinasjoner og tankeforstyrrelser.
Fredag 28. October 2016
Schizofreni er en psykisk lidelse, som kan kjennetegnes ved vrangforestillinger, hallusinasjoner og tankeforstyrrelser.
Les
Mandag 3. October 2016
Hei I løpet av en periode på omtrent fire måneder har jeg med jevne mellom opplevd vannlatingstrang når jeg legger. Altså, jeg går på do før jeg legger meg, men i samme sekund som jeg legger meg i sengen kjenner jeg en slags kilende følelse i blæren. Ganske lik den man opplever når man må tisse, pr...
Les
EPILEPTISK ANFALL: Noen kan få kraftige anfall
Mandag 19. September 2016
Epilepsi er en funksjonsforstyrrelse i hjernen, som ofte fører til epileptiske anfall. Anfallene kan variere stort, alt fra lette symptomer til kraftige anfall.
Les
Søndag 18. September 2016
Jeg har i løpet av de 2 siste årene av og til rødmet kraftig ved synet av en mannsperson (tv med mer) med et utseende lik en jeg hadde et forhold til for 41 år siden. Dette er svært ubehagelig fordi det av utenforstående blir tolket som jeg har kjærlighet til denne personen. I ettertid har jeg fått ...
Les
ANHIDROSE: Trening kombinert med varme er en svært dårlig kombinasjon for personer med manglende evne til svette. Heteslag kan bli resultatet.
Lørdag 17. September 2016
Personer med anhidrose mangler evne til å svette som normalt. Ofte vil det ikke være noe problem, men det kan føre til varmerelaterte sykdommer slik som heteslag, som er potensielt dødelig.
Les

Sider