Artikler og legesvar med fagfeltet: nervesystemet

ALKOHOLIKER: Arv, personlighet og spesielt press kan være årsaker til at noen lettere blir alkoholikere
Mandag 14. August 2017
I vår kultur drikkes det alkohol i mange sammenhenger. De fleste mennesker er likevel ikke alkoholikere. Hvorfor blir noen avhengige av alkohol?
Les
Onsdag 9. August 2017
Hei. Jeg fikk mitt første panikkanfall i midten av april i år og har slitt mye med angst siden dette. Jeg får behandling hos psykolog og jeg har sjeldent denne ekstreme panikken. Problemet er nå at jeg har fått så ekstremt mange fysiske symptom som er roten til mye av angsten min. Det begynte ...
Les
FINN ÅRSAKEN: Opplever du stadig forstoppelse, er det viktig å finne ut årsaken og forebygge at det skjer igjen.
Tirsdag 8. August 2017
Forstoppelse er et vanlig problem. Treg, hard eller sjelden avføring kan være forårsaket av dårlig kosthold, men det finnes også andre årsaker.
Les
ANGSTANFALL:  Hjertebank, pusteproblemer, intens frykt og panikk er vanligse symptomer ved et angstanfall. Ofte varer et slikt anfall fra noen minutter, opp til en time.
Mandag 7. August 2017
Plutselig innsettende hjertebank, smerter i brystet og følelsen av å ikke få puste. Det kan være symptomer på et angstanfall.
Les
SUPRAVENTRIKULÆR TAKYKARDI: Diagnosen avsløres ved EKG-undersøkelse som viser hurtig forkammerrytme i hjertet.
Fredag 28. juli 2017
SVT betyr at rytmen i hjertets forkamre er for hurtig. SVT er den vanligste rytmeforstyrrelsen i hjertet.
Les
Fredag 28. juli 2017
Har et spørsmål vedrørende utløsning når man har sex. Jeg har en veldig treg utløsning... altså det tar lang tid for å få det til å gå for meg enda jeg nyter sexen veldig og kan ha lange samleier av den grunn. Ofte så lar jeg heller hver å la det gå da jeg som regel må onanere så lenge før det g...
Les
UNDERSØKELSE: Ved ryggsmerter vil legen inspisere ryggen. –Legen ser etter skjevheter, om det er asymmetri i muskulatur og/eller bekkenhelning.
Fredag 28. juli 2017
Slik undersøker legen deg ved ryggsmerter, for å finne ut hvilken type tilstand det dreier seg om, og sette en diagnose.
Les
Torsdag 13. juli 2017
http://www.lommelegen.no/side/legg-inn-en-tittel-69547 Du svarte meg på noen spm jeg hadde og nå har jeg tilleggsspm. 1)Babyen min som jeg nevnte har en kul eller det er kanskje ikke kul men ligner på en kul rett ved øyet, ikke ved nesen men på andre siden av øyet rett ved/under øyelokket. Når jeg ...
Les
Onsdag 28. June 2017
Sliter med kramper i armer bein og tildels i rygg/side. har smerter i samme områder. får en prikkende følelse i huden, den kommer og går. har en rar følelse/smerte i ryggen, føles som om det svir inni ryggsøyla og strøler ut i korsryggen og oppe i skulderbladene. nakken blir også rar, kraftløs nest...
Les
<b>DIAFRAGMA:</b> Når muskelen i mellomgulvet plutselig og hurtig trekker seg sammen, oppstår hikke.
Fredag 23. June 2017
Hikke er et normalfenomen som de fleste mennesker opplever av ulike årsaker. Men noen ganger kan hikken bli langvarig og plagsom.
Les

Sider