Artikler og legesvar med fagfeltet: hud

HVORDAN SJEKKE? Bruk en fintannet lusekam, godt lys og gjerne et forstørrelsesglass.
Fredag 26. August 2016
Les her hvorfor og hvordan du skal sjekke barnet ditt.
Les
NEVROPATISK SMERTE: Personer med diabetes er utsatt for nevropatiske smerter. De første symptomer er ofte prikking og nedsatt følelse i tær.
Torsdag 25. August 2016
– Sykdom eller skade som rammer nerver gir ofte smerte, men ikke alltid, sier lege, forsker og spesialist i nevrologi, Arne Tjølsen.
Les
ANABOLE STEROIDER: Gir større muskler i løpet av kort tid, men bivirkningene er det all grunn å frykte.
Mandag 22. August 2016
Anabole steroider gir rask og stor muskelvekst når det kombineres med trening, men det kan også føre til en rekke alvorlige bivirkninger – spesielt blant unge.
Les
LIPØDEM:
Mandag 15. August 2016
Lipødem er en kronisk sykdom i fettvev og i lymfekanaler som ofte gir "pæreform". Kan vise seg å være en utbredt sykdom blant kvinner.
Les
Overdrevet svetting: Personer som svetter mye kan oppleve det som et problem
Fredag 12. August 2016
Noen plages med overdreven svetting (hyperhidrose), og det kan bli et problem som går utover selvbildet. Det finnes ulike typer behandling.
Les
Tatovering: Mange ønsker seg en tatovering, men det kan oppstå komplikasjoner.
Mandag 8. August 2016
Går du i tenkeboksen og vurderer å ta en tatovering? Tenk deg godt om, for det å tatovere seg er ikke risikofritt, påpeker hudlege Laastad.
Les
Søndag 7. August 2016
Hei. Jeg har røde prikker på penishodet og en rød prikk under. Jeg har vært rød over en lengre periode. De siste to ukene har jeg behandlet med apobase krem. Følte det ble litt bedre når jeg begynte å bruke den, men føler nå at det ikke hjelper å bruke den. Når der gjelder hygiene har jeg vært veldi...
Les
Søndag 7. August 2016
Jeg er en kvinne på 34år som er plaget av ulike symptomer,som jeg lurer på kan være relatert til Lupus. Svært mange infeksjoner og antibiotikakurer fra jeg var barn. Hypertyreose fra 13 årsalderen, fjernet skjoldbruskkjertelen i 2006. Tilbakevendende nyrebekkenbetennelse de siste 6årene,kun høyr...
Les
Mandag 25. juli 2016
Hei! Jeg har små blemmer på innsiden av noen av fingrene mine. Presser jeg de kommer det ut klar veske og derretter begynner det å klå for så å gå over til veldig tørr hud. Hva er dette og hvordan kan jeg få behandlet det? Mvh Mann, 24....
Les
Torsdag 21. juli 2016
Hei. Har i 2 mnd fått et utslett på ryggen som kommer fram når jeg har svettet på jobben i mange timer (varm sommer og tette verneklær) men som omtrent forsvinner når jeg slapper av i helgene (ikke er klam). Det klør ikke, og er ikke irritert eller hevelse. Merker det ikke annet enn når jeg ser i sp...
Les

Sider