Artikler og legesvar med fagfeltet: feber

SMERTEFULL BUKHINNEBETENNELSE: Enhver bevegelse og trykk på en betent bukhinne er svært vondt.
Onsdag 16. August 2017
Bukhinnebetennelse er en alvorlig tilstand. Symptomene er kraftige smerter .
Les
DEN FEMTE BARNESYKDOMMEN: Sommerfugllignende utslett i ansiktet og lite eller ingen feber. Det er sannsynligvis den femte barnesykdommen.
Onsdag 16. August 2017
Den femte barnesykdom har milde symptomer med utslett, og sjeldent feber. Gravide bør ikke utsettes for smitte.
Les
Lørdag 12. August 2017
Ryggsmerter nedre halvdel høyre side. Av og på i 2 år, tydelig utposing (kan kjenne ut som væske) i midtre nederste del av ryggen oppstår noen ganger. Konstante smerter, mye aktivitet fører til at h.ben får en akutt smerte ved gange som fører til at det kjennes ut som benet ikke klarer belastningen(...
Les
GRAVID OG KATT: Ta visse forhåndsregler for å unngå smitte av toksoplasmose.
Fredag 11. August 2017
Toksoplasmose er en fryktet infeksjon hos gravide som oftest smitter via avføring fra katt. Les om smitte, symptomer, risiko for foster, forebygging og behandling.
Les
Torsdag 10. August 2017
Hei vi var hos legen nå med jentungen på 13,hun har vært litt forskjøla i noen dager,bare hoster nå.For noen dager siden hadde hun litt hodepine og feber i 2 dager..hun klagde på at hun var svimmel når hun var ute i fjøset for å skulle hjelpe oss..det var bare noen ganger når hun bøyde seg..gikk for...
Les
DRIKK NOK VANN: Drikker du for lite kan kroppen bli uttørret. Symptomer på dehydrering kan være tørste, hodepine, tretthet og konsentrasjonsvansker.
Torsdag 10. August 2017
Dehydrering er vanlig blant syke spedbarn, eldre, og personer med diaré, oppkast eller feber. Hvis de ikke klarer å ta til seg nok væske selv, vil alvorlig væsketap kunne utvikle seg relativt raskt.
Les
Onsdag 9. August 2017
Hei. Kommet hjem fra Bulgaria med mageinfeksjon for 8 dager siden. Startet natten jeg kom hjem. Svært høy feber 2 dager, dårlig allmenntilstand. Venter på svar på avføringsprøve. Forhøyet crp, på vei ned. Ingen annen behandling enn smertestillende v/behov, og sykmeldt nå på andre uka. Vandlig avføri...
Les
Onsdag 9. August 2017
Hei! De siste 3 ukene har jeg hadde tiltakende smerter nederst, mest fremme i magen. Kramper, varme, som svie. Letter litt ved luftavgang, avføring og vannlating, men setter inn igjen kort tid etter. Har hatt problemer med polypper som har blitt fjernet ved koloscopi og rektoscopi over mange år. Hve...
Les
BLINDTARMBETENNELSE: Fjerning av blindtarmvedhenget er vanlig behandling.
Torsdag 27. juli 2017
Ved blindtarmbetennelse har man først smerter i midt i magen, etter noen timer flytter magesmertene seg til nedre høyre del.
Les
SYMPTOMER VED POLYMYOSITT: Det er særlig musklene nærme sentrum i kroppen som rammes, for eksempel hofte, nakke og skuldre. Musklene kan minke i størrelse, svekkes og bli smertefulle.
Onsdag 26. juli 2017
Polymyositt er en sjelden muskelbetennelse, myositt, som særlig rammer musklene i nakke, skuldre og rundt bekkenet. Musklene blir svake og smertefulle å ta på og å bruke.
Les

Sider