Artikler og legesvar med fagfeltet: blod

Fredag 29. april 2016
Kan du bade, ha sex og trene under menstruasjonen? Og hvor lenge kan egentlig tampongen sitte i?
Les
Onsdag 27. april 2016
De aller fleste som blir bitt av flått blir ikke syke av det, men dersom man ikke får fjernet flåtten innen 24 timer, kan det i verste fall få alvorlige konsekvenser.
Les
Onsdag 27. april 2016
Flåtten er aktiv fra april, når det er mer enn 5 varmegrader. Personer som bor ved kysten bør være spesielt oppmerksomme på flått.
Les
Mandag 25. april 2016
Hei. I går kveld begynte jeg å blø neseblod som følger av nesepilling. Jeg fikk stoppet blødningen relativt fort, men etterpå har jeg hatt følelsen av at det er noe i halsen min. Jeg har prøvd å hoste og harke litt og da kommer det opp litt slim med litt blod. Det er litt ubehagelig. Kan det renne n...
Les
MAGESMERTER: Det er ikke sjelden at magesmerter handler om hvordan man lever livet sitt
Mandag 25. april 2016
De vanligste årsakene til magesmerter. Som regel er magesmerter ufarlig, men har du flere symptomer bør du oppsøke lege.
Les
SYMPTOMER: Utspilt mage, mye tarmgass, raping, gulping og forstyrret søvn vanlig ved spedbarnskolikk
Mandag 25. april 2016
1 av 4 av spedbarn utvikler kolikk. Hva kan du gjøre om barnet ditt er rammet?
Les
Lørdag 23. april 2016
Hei For nærmere 6 uker siden fikk datteren min på 3,5 år diagnosen Henoch Schönlein Purpura. Hun har siden da stort sett vært immobil med store smerter i ben, armer og mage. Andre uken hadde hun +1 protein og høyt blodtrykk, men ellers ingen protein. Hun har også hatt store blå flekker spesielt p...
Les
DERFOR FRYSER VI: Noen fryser lettere enn andre, kvinner mer enn menn, personer med mye underhudsfett mindre enn personer med lite.
Fredag 22. april 2016
Noen fryser mer enn andre, og kvinner fryser lettere enn menn. Hvis man fryser lett og ofte kan det også være et tegn på sykdom.
Les
HØYT BLODTRYKK: Vi skiller mellom primær og sekundært høyt blodtrykk
Mandag 18. april 2016
Høyt blodtrykk er en vanlig og alvorlig karsykdom. Ubehandlet vil høyt blodtrykk kunne gi alvorlige komplikasjoner.
Les
Søndag 17. april 2016
Penis virker som den er opphovnet, spesielt helt inne ved pungen, som også virker forstørret. Blodåren under penis er veldig markert, alt er mjukt. Må trekke forhuden tilbake for å tisse. Det er ingen smerte....
Les

Sider