Artikler og legesvar med fagfeltet: astma

Torsdag 13. October 2016
Omkring én million nordmenn har alvorlig pollenallergi. Det er altså svært vanlig, og antallet er økende.
Les
UTSLETT HOS BARN: Ser du forskjell på de ulike utslettene?
Mandag 26. September 2016
Det finnes mange ulike barneutslett. En del av dem kan oppstå på grunn av barnesykdommer, men det finnes også andre typer utslett som er relativt vanlig hos barn. Se bilder.
Les
Fredag 16. September 2016
Jeg har hatt hoste og brystsmerter i over 2 måneder nå, jeg brukte å ha hosten på natta men nå har jeg den som regel på formiddagen og det varer i kanskje 20 min så går det bort, dette skjer som regel hver dag, jeg hoster opp slim i denne perioden, det har jeg også gjort i 1 måned ca. Smertene er ik...
Les
Onsdag 14. September 2016
Brukt Lomudal astmamedisin med inhalator siden jeg var 10 år, nu 55. 4 gang om dagen, etter at jeg begynte å trene regelmessig fra 18 års alderen ble dette redusert til 1 gang om dagen. Dette har fungert bra og har ikke hatt noen problemer . I år ble Lomudal avskrevet og jeg fikk ny medisin av fastl...
Les
Klamydialungebetennelse: Feber, halsbetennelse og heshet er vanlige symptomer.
Mandag 12. September 2016
Klamydialungebetennelse er vanligst blant tenåringer og unge voksne. Plagene er ofte mildere enn ved vanlig lungebetennelse.
Les
Søndag 11. September 2016
Husstøvmidden trives i varme og fuktige omgivelser, spesielt i sengen. Dersom man har allergi mot husstøvmidd, er renhold veldig viktig.
Les
Fredag 9. September 2016
Hei Mirza! Er en mann på 28 som har hatt leamus i 1 og 3 månder. Har det absolutt ikke konstant, men kan få det overalt, mange ganger om dagen. Varer gjerne bare et par sekunder, før det kan hoppe til et nytt sted: I Ribbein, triceps, rygg, rompe,legg, kne osv. Hadde mye mindre av det en en gansk...
Les
Mandag 5. September 2016
Mange nordmenn sliter med kraftig allergi, og kunne ha hatt god effekt av allergivaksinering. For pollenallergikere er oppstart om høsten beste tidspunkt.
Les
ASTMA HOS VOKSNE: Kan også oppstå først i voksen alder. Symptomene er ofte tung og pipete pust.
Torsdag 1. September 2016
Astma kan oppstå i voksen alder. Med riktig behandling kan du kontrollere symptomene.
Les
Vepsesesong: Om sensommeren og høsten er vepsen til bry for mange.
Onsdag 17. August 2016
De fleste tåler å bli stukket av veps, bie eller humle, selv om det kan gjøre vondt. Noen kan få en sterk allergisk reaksjon, og i verste fall dø.
Les

Sider