Lommelegen tekst
Søk blant 45,064 spørsmål og svar.

Sopp på penis?

Sopp på penis?

Lørdag 10. juli 2010

Spørsmål

Spørsmål: 

Hei,

Jeg fikk sopp på penis for en stund tilbake og ble rådet å bruke daktacort krem. Denne funket bra, men jeg har noe hvite slør over penis og noen røde flekker av og til, ingen kløe og lukt som tidligere.

Er dette fortsatt sopp eller bare en midlertidig bivirkning som følge av bruk av soppkrem?

Mann, 27 år

mann
27

Spør en av våre erfarne leger og fagfolk


Svar fra legen
Hei! Det er sannsynligvis ikke sopp, men mere en form for eksem. Det kommer til å gå over av seg selv. Viktig med daglig rens, med varm vann. Helst ikke bruk sterke såper. Du trenger ikke å begynne med Daktacort på bakgrunn av det du beskriver .
Vennlig hilsen

Alf Kristoffer Ødegaard, lege


Sist besvarte spørsmål
