Lommelegen tekst
Søk blant 45,067 spørsmål og svar.

Manglende utløsning og smerter

Manglende utløsning og smerter

Onsdag 24. oktober 2007

Spørsmål

Spørsmål: 

Smerter etter manglende utløsning.
Har problemer med å holde ereksjonen lengre enn 5-10 min. Får sjelden utløsning, når dette ikke skjer får jeg etterpå smerter i testiklene søm følge av økt trykk fra sæd som ikke kommer ut?
Når jeg senere onanerer for å få dempet trykket er det blod i sæden samtidig som den er klumpet. Er det vanlig å ikke få sædavgang selv om jeg føler at noe er på gang, men som blir stoppet av en eller annen årsak? Er inne i et nytt og godt forhold til en kvinne. Har fra tidligere liten seksuell erfaring utenom onani. Har lite følels i penis med unntak av rett bak hodet på oversiden av penis. Dette var kanskje mye, men er det /bare/ psykiske problemer som gir manglende utløsning?

Mann, 50 år

mann
50

Spør en av våre erfarne leger og fagfolk


Svar fra legen
Det at du ikke klarer å holde ereksjonen lenger enn 5 - 10 minutter er nok betinget av at du sliter og stresser med de andre tingene nemlig det å få utløsning og tenker mye på det. Det er to grunner til at man kan få problem med ereksjon nemlig en fysisk og en psykisk årsak. Du forteller at du holder ereksjonen i 5 - 10 minutter og da er det nok ingen egentlig fysisk årsak som ligger bak. Men du forteller også at du sliter med å få utløsning og at når den kommer , så er det blod i sæden og klumper. Det kan høres ut som du har en eller annen infeksjon i urinveiene som er årsak til dette. Så først og fremst ville jeg anbefale deg å kontakte din fastlege og få dette undersøkt. Og er det det så vil du kunne få behandling mot dette. Og en slik behandling vil også kanskje gjøre at du lettere får utløsning. Snakk også med fastlegen om problemet med lite følsomhet på penis, og be ham/henne undersøke dette. Det kan nok være at det er en del psykiske belastninger som ligger bak årsaken til dine problemer men dette vil det være godt å snakke med din lege om.
Vennlig hilsen

Dr. Haakon Aars, lege og sexolog


Sist besvarte spørsmål
